2022: Et helstøpt OMEGA-år

Årets OMEGA-nyheter er av en imponerende og iøynefallende art. Designene er like fargerike som de er innovative, og kolleksjonene rommer modeller som passer for enhver stil og personlighet. Derfor skal vi nå presentere årets nyheter fra denne uovertrufne sveitsiske klokkerprodusenten.
God fornøyelse!

SEAMASTER PLANET OCEAN ULTRA DEEP

Etter å ha nådd verdens dypeste punkt i 2019, har den banebrytende Ultra Deep-klokken blitt til en ny kolleksjon i 45,5 mm gjort tilgjengelig for publikum. Denne utrolige diver-kolleksjonen er testet under ekte havforhold, er vanntett ned til 6000 meter (20 000 fot) og sertifisert for å oppfylle ISO 6425-standarden.

Alle de nye modellene har skiver med en gjennomsiktig lakk-finish  I tillegg til den hvite urskiven er det også mulighet for gradientfargede urskiver, som går over fra blå til svart, eller fra grå til svart. Disse kompletterer bezelen som er laget i keramikk. 

Seks av klokkene er også laget i nye O-MEGASTEEL, en høyytelses rustfri stållegering som er kjent for sin avanserte styrke, hvitere farge, utmerkede korrosjonsbestandighet og enestående glans.

SEAMASTER DIVER 300M

Et nytt tillegg til den legendariske Diver 300M-familien utmerker seg mest ved sin dype grønne farge. Klokken på 42 mm besitter all teknologi en dykker trenger, men er like imponerende for dagene på land. Denne forfriskende nyheten presenteres enten på metallenke eller grønn gummireim – valget er ditt. 

Bak safirglasset foran er skiven til denne diveren laget i polert grønn keramikk og inkluderer lasergraverte bølger for å gi en følelse av dybde. Blant flere imponerende funksjoner må vi nevne datovinduet ved klokken 6.

Klokkens enveisroterende bezel er laget i polert grønn keramikk og har en dykkervekt i hvit emalje. Prikken ved klokken 12 er i hvitt Super-LumiNova for å holde styr på tiden du bruker under vann.

SEAMASTER AQUA TERRA

Den unike Aqua Terra-kolleksjonen handler om farger, med en rekke nye nyanser som følger spekteret fra hav til jord. To forskjellige størrelser er tilgjengelige – 38 mm og 34 mm –  med polerte kasser i rustfritt stål. Samtlige modeller drives av et Co-Axial Master Chronometer urverk. 

Denne Seamasteren gir den ultimate balansen mellom raffinement og funksjonalitet. Den symmetriske stilen er en favoritt for de som elsker enkelhet, mens presisjonen på innsiden sikrer topp ytelse. 

I 38 mm-utvalget kan du velge blant solbørstede urskiver i Atlantic Blue, Bay Green, Sandstone, Saffron og Terracotta. 

I 34 mm-serien finnes de solbørstede pastellfargene Sea Blue, Lagoon Green, Sandstone, Shell Pink og Lavendel. Disse skivene har også visere og indekser i 18K hvitt gull, formet som seilbåtskrog.

SPEEDMASTER ’57

OMEGAs berømte Speedmaster ’57, først introdusert i 2013, returnerer i år med en Master Chronometer-oppgradering og en slankere profil. Den nye 40,5 mm-kolleksjonen består av åtte modeller i rustfritt stål, som alle tilbyr et strømlinjeformet utseende med flere av de ikoniske Speedmaster-detaljene – men også nye, dristige farger.

Urverket med manuelt opptrekk har gjort det mulig å lage en slankere kasse (12,99 mm), mens den finere bezelen støtter opp om det nye, slimme utseendet.

Modellen med sort skive er laget med to plater i et «sandwich»-konsept for å styrke Super-LumiNova-laget under de innfelte timemarkørene. Denne unike effekten fremhever klokkens tiltalende stil.

SPEEDMASTER MOONWATCH

Speedmasters måneinspirasjon har blitt tatt til nye høyder med helt ferske modeller i 18K Moonshine™ Gold. Denne eksklusive legeringen er inspirert av det vakre måneskinnet på en mørk nattehimmel, og vil garantert ta seg strålende ut rundt håndleddet ditt. Du kan velge mellom to urskiver; PVD-grønn og Moonshine™ Gold.

Den første modellen har en solbørstet PVD-grønn «trinn»-skive. I tillegg til en grønn keramisk bezel med en Ceragold™-tachymeterskala, er viserne, indeksene og de andre påførte elementene i 18K Moonshine™-gull.

Årets andre nyhet i denne kolleksjonen har en svart gummireim og en solbørstet 18K Moonshine™ Gold-skive med svart keramisk bezel. Den har også Ceragold™-tachymeterskala og svartbelagte underskiver, visere og indekser.

CONSTELLATION 41 MM

Den større størrelsen på OMEGAs legendariske Constellation-serie er det ultimate valget for sofistikert slitasje. I år har flere nye modeller blitt lagt til i kolleksjonen som tilbyr sine helt egne karakteristiske farger og materialer. Den første av disse er laget i rustfritt stål med en populær funksjon – nemlig en lys og hvit urskive. Stilen til hver klokke er forbedret med en polert keramisk bezel med Constellations gjenkjennbare romertall. På den blå bezel-versjonen er disse tallene laget i «Grand Feu» hvit emalje.

Reimene i lær inkluderer gummifôr, samt dekorative sentrale lenker for en elegant tilkobling til kassen. Hver fargerike reim kompletteres deretter med en polert og børstet foldespenne.

Den første av disse nyhetene en vakker urskive i hvit keramikk, med indekser, visere og påførte elementer i blått. Fremtidige urskive-farger vil inkludere rhodiumgrå, gradientgrønn og burgunder.

CONSTELLATION 28 MM

De flotte og behagelige pastell-tonene har blitt det sentrale temaet for årets nye Constellation 28 mm-modeller. Hver klokke har sin egen unike personlighet med urskive-farge og matchende bezel. Velg disse kvartsklokkene for å nyte lysstyrke og sjarm på armen.

Blant pastellskivene finner vi Blush Rose, Patchouli Blossom, Celestial Blue eller Green Matcha. På hver av dem finner du også en Constellation-stjerne i 18K hvitt gull ved klokken 6.

OMEGA har også gravert romertall på hver bezel i samme matchende farge. Samtlige modeller har en Constellation Observatory-medaljong stemplet på baksiden. Åtte polerte stjerner på himmelen symboliserer de mange prisene for presisjon som OMEGA vant gjennom det 20. århundre.

dame med OMEGA CONSTELLATION 28 MM-klokke
Omega constellation 28mm-klokke med lys lilla skive

CONSTELLATION 29 MM

Disse ekstraordinære modellene i 29mm har skiver laget med naturlig aventurin-stein. De unike mønstrene i dette materialet sørger for at ingen av klokkene er helt like. For de som elsker farger, er de nye utgavene tilgjengelige i grønn, rød og blå, med lærreimer som matcher urskiven.

Naturlig aventurin dannes i en rekke livlige farger. OMEGA har utnyttet denne edelstenens variasjon for å lage urskiver som gir brukeren både noe unikt og elegant.

Disse klokkene kommer i tre varianter: Rustfritt stål, 18K Sedna™ Gold og full 18K Sedna™ Gold. Sistnevnte er en rosa legering i gull som er sammensatt for å tilby en eksepsjonell rød farge og lang levetid.

 

Vi håper dette ga deg et innsyn i de flotte 2022-nyhetene fra OMEGA.
Velkommen inn i vår nettbutikk for å ta klokkene nærmere i øyesyn.