Stolt forhandler av en legende

I 1814 startet Leon Breitling opp i sitt lille verksted i St. Imier.  Han var en meget dyktig og innovativ urmaker.  I løpet av kort tid sto han bak en rekke smarte stoppeklokkeløsninger som han brukte i sine lommeur. Leons firma opparbeidet seg etter hvert et meget godt renome, noe som la grunnlaget for mye av det Breitling står for i dag.

- SE ALLE MODELLENE -

Tidsmaskin fra Breitling

Breitling har i mange år vært tett knyttet til fly. En av de mest ikoniske urene er Bretiling Navitimer. Dette var et ur beregnet for piloter. Navitimeren var utstyrt med en smart deleskive som gjorde at piloten kunne utføre en rekke beregninger. Navitimeren kom i 1952 og den er fortsatt en av de mest populære modellene til Breitling.

I dag er Breitling mye mer en pilotklokker.  Deres nye slagord Air – Sea and Land vitner om at Breitling er klar for å erobre flere kundegrupper. Modeller som Chronomat, Colt, Avenger, Superocean og Premier viser at kolleksjonen har en bredde som treffer selv den mest kresne klokkeentusiast. 

Breitling er kjent for å lage chronografer av høy klasse. Breitlings egenproduserte In-house caliber B01 plasserer Breitling helt i toppen. Urverket er en nytelse for øyet og i tillegg et av de mest driftsikre urverk med stoppeklokke. 

- SE ALLE MODELLENE -