Breitling

Breitling Classiv AVI Chronograph 42 P-51 Mustang

kr 231.300

En pilotklokke inspirert av det legendariske P-51 Mustang-flyet.

Bestillingsvare

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Urskive Sort
Tall urskive Arabiske tall, Selvlysende

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling 23
Gangreserve 48 timer
Funksjoner Chronograph

Lenke / Rem Skinnrem
Materiale Lenke/Rem Kalv
Farge Lenke/Rem Sort
Lås Foldespenne

Annet Chronometer

Fra første takeoff til fødselen av kommersielle flyreiser, er Breitlings historie uatskillelig luftfart. På 1930-tallet skapte Breitlings Huit Aviation-avdelingen sitt navn ved å skape presise cockpitklokker. To tiår senere introduserte de enda et nytt flyinstrument, denne gangen til bruk på armen: Ref. 765 AVI. Den banebrytende pilotklokken ga det tekniske bakteppet for dagens Classic AVI, en kolleksjon inspirert av den robuste ånden til kjente tidlige fly.

The Classic AVI P-51 Mustang hedrer en av disse legendene. Da flyet ble bygget på bare 120 dager, forutså ikke selv utvikleren North American Aviation hvilket kraft de hadde med å gjøre. P-51s vinger med lavt drag og motorkjølesystem – ansett som eksperimentelt da enkeltseters jagerfly først tok av i 1940 – ga den enestående hastighet og rekkevidde. Tillegget av en Merlin-motor førte flyets ytelse til store høyder, noe som gjorde det til sin tids beste mest allsidige jagerfly.

Som en ekte pilotklokke designet for å tåle påkjenningene til en vintage cockpit, har Classic AVIP-51 Mustang store, lett lesbare arabiske tall på skiven og bezelringen.

Den riflede bezelen gir optimalt grep, selv med hansker på. Toppsydde kalveskinnssreimer gir et nikk til sømmene som finnes på klassisk flyutstyr, mens lenken i rustfritt stål gir et elegant alternativ. Piloter og andre reisende vil sette pris på dens lesbarhet, brukbarhet og diskré stil. Motoren til Classic AVI er det COSC-sertifiserte Breitling Caliber 23 urverket, som gir omtrent 48 timers gangreserve.

Hopp rett ned til innholdet