Breitling

Breitling Classiv AVI Chronograph 42 Tribute to Vought F4U Corsair

kr 67.700

En pilotklokke inspirert av det legendariske Vought F4U Corsair-flyet.

Bestillingsvare

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Urskive Blå
Tall urskive Arabiske tall, Selvlysende

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling 23
Gangreserve 48 timer
Funksjoner Chronograph

Lenke / Rem Skinnrem
Materiale Lenke/Rem Kalv
Farge Lenke/Rem Sort
Lås Foldespenne

Annet Chronometer

Fra første takeoff til fødselen av kommersielle flyreiser, er Breitlings historie uatskillelig luftfart. På 1930-tallet skapte Breitlings Huit Aviation-avdelingen sitt navn ved å skape presise cockpitklokker. To tiår senere introduserte de enda et nytt flyinstrument, denne gangen til bruk på armen: Ref. 765 AVI. Den banebrytende pilotklokken ga det tekniske bakteppet for dagens Classic AVI, en kolleksjon inspirert av den robuste ånden til kjente tidlige fly.

Classic AVI Tribute to Vought F4U Corsair hedrer en av disse legendene. Som et marinefly under andre verdenskrig måtte Corsair foreta vanskelige starter og landinger fra hangarskip og fjerntliggende landingsstriper. Hastighet og løft var avgjørende, og flyet kom gjennom med glans, og ble det første enmotors jagerflyet som nådde 400 mph (640 km/t)-merket, samtidig som den hadde en eksepsjonell stigningshastighet. Dens «bøyde vinge»-design, overdimensjonerte propell og signaturblå farge gjør den til et symbol på luftfartshistorien.

Classic AVI Tribute to Vought F4U Corsair er en ekte pilotklokke designet for å tåle påkjenningene til en gammel cockpit, og har store, lett lesbare arabiske tall på urskiven og bezelen.

Den riflede bezelen gir optimalt grep, selv med hansker på. Toppsydde kalveskinnssreimer gir et nikk til sømmene som finnes på klassisk flyutstyr, mens lenken i rustfritt stål gir et elegant alternativ. Piloter og andre reisende vil sette pris på dens lesbarhet, brukbarhet og diskré stil. Motoren til Classic AVI er det COSC-sertifiserte Breitling Caliber 23 urverket, som gir omtrent 48 timers gangreserve.

Hopp rett ned til innholdet