Omega

Omega Seamaster Aqua Terra 150M Co-Axial Master Chronometer 41MM – O22010412110001

kr 80.100

Green dial on steel bracelet

Seamaster Aqua Terra 150M er en hyllest til OMEGAs maritime arv, som har vært en del av merket siden den første dykkerklokken ble lansert i 1932. Kolleksjonen oppnår den perfekte balansen mellom en sofistikert dressklokke og den robuste havånden til en sportsklokke. Mens kvartsurverk er tilgjengelige, er de større modellene utstyrt med selvopptrekkende Master Chronometer-kalibre, og tilbyr unike antimagnetiske egenskaper, sammen med den høyeste sertifiserte standarden for presisjon og ytelse. Disse sveitsiske klokkene for menn og kvinner er ofte definert av deres stripete tallskiver, som er inspirert av “teak”-dekkene til yachter. Alle modellene er vanntette opp til 150 meter, mens stroppene og armbåndene tilbys i metall, NATO-stoff, skinn eller gummi. For en herre- eller dameklokke har Aqua Terra alt.

På lager

Tilpass lenke


Hvis du ønsker så kan vi tilpasse lenken før klokken sendes til deg eller hentes i butikk. Mål omkretsen av håndleddet ditt og velg mål i menyen nedenfor.

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 41 mm
Glass Safirglass
Krone Skrukrone
Vanntett 150 meter

Urskive Grønn

Urverk Automatisk
Kaliber Calibre Omega 8900
Gangreserve 60 timer
Funksjoner Dato

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Stål
Lås Foldespenne

Annet Antimagnetisk, Chronometer, Selvlysende indekser, Selvlysende visere

Nøkkelegenskaper – Omega Seamaster Aqua Terra Ref. O22010412110001

Antimagnetisk

Daglige gjenstander som mobiltelefoner, metallspenner på håndvesker, bærbare datamaskiner, MR, induksjonstopper eller automatiske dører utsetter en klokke for magnetiske felt og kan påvirke ytelsen for godt. For å forhindre risiko for permanente avvik på opptil flere minutter om dagen har Omega utviklet urverk med antimagnetiske materialer, som silisiumbalansefjæren, som tåler de høyeste feltene.

Master Chronometer Sertifisert

Klokkene og urverkene i dagens Seamaster Diver 300M-kolleksjon er Master Chronometer-sertifisert, noe som gir deg en høyere standard for ytelse, kronometrisk presisjon og magnetisk motstand som er den høyeste i den sveitsiske klokkeindustrien.

Vannmotstand

For å sikre integriteten til Aqua Terra klokkene på dybden, er ikke bare noen, men alle Omega-klokkene helt nedsenket i vann og trykk påføres opp til den garanterte vannmotstanden. Ved å senke hver klokke i vann har Omega valgt – nok en gang – å overgå normale teststandarder.

Støtmotstand

Under homologeringsprosessen blir OMEGA-klokker testet til det ytterste. Denne fasen inkluderer sjokkundersøkelser, for å bekrefte påliteligheten til hvert ur, og for å kontrollere at presisjonen opprettholdes etter en alvorlig støt. Alle OMEGA-ur er designet for å tåle støt tilsvarende 1 meters fall på et hardt tregulv. For en standard 150g-klokke er denne plutselige og raske akselerasjonen en ekvivalent kraft på opptil 5000 G.

Hopp rett ned til innholdet