Breitling

Breitling Classiv AVI Chronograph 42 Curtiss Warhawk

kr 71.350

En pilotklokke inspirert av det legendariske Curtiss P-40 Warhawk-flyet.

Bestillingsvare

Tilpass lenke


Hvis du ønsker så kan vi tilpasse lenken før klokken sendes til deg eller hentes i butikk. Mål omkretsen av håndleddet ditt og velg mål i menyen nedenfor.

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Urskive Grønn
Tall urskive Arabiske tall, Selvlysende

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling 23
Gangreserve 48 timer
Funksjoner Chronograph

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Stål
Lås Foldespenne

Annet Chronometer

Fra første takeoff til fødselen av kommersielle flyreiser, er Breitlings historie uatskillelig luftfart. På 1930-tallet skapte Breitlings Huit Aviation-avdelingen sitt navn ved å skape presise cockpitklokker. To tiår senere introduserte de enda et nytt flyinstrument, denne gangen til bruk på armen: Ref. 765 AVI. Den banebrytende pilotklokken ga det tekniske bakteppet for dagens Classic AVI, en kolleksjon inspirert av den robuste ånden til kjente tidlige fly.

Classic AVI Curtiss P-40 Warhawk hedrer en av disse legendene. Oppfattet som et forfølgelsesfly, fløy Curtiss P-40 Warhawk først i 1938 og viste seg raskt som en mester i smidighet. Det var ikke bare flyets kapasitet til å gjøre skarpe svinger under flygningen, dens robuste struktur betydde at det kunne tolerere tøffe værforhold og til og med mange kollisjoner i luften. Warhawks trassige haimunn-nese beseglet dens rykte som himmelens opprører.

Som en ekte pilotklokke designet for å tåle påkjenningene til en vintage cockpit, har Classic AVI Curtiss Warhawk store, lett lesbare arabiske tall på skiven og bezelringen.

Den riflede bezelen gir optimalt grep, selv med hansker på. Toppsydde kalveskinnssreimer gir et nikk til sømmene som finnes på klassisk flyutstyr, mens lenken i rustfritt stål gir et elegant alternativ. Piloter og andre reisende vil sette pris på dens lesbarhet, brukbarhet og diskré stil. Motoren til Classic AVI er det COSC-sertifiserte Breitling Caliber 23 urverket, som gir omtrent 48 timers gangreserve.

Hopp rett ned til innholdet