Omega

Omega Seamaster Diver 300M Co-Axial Master Chronometer Chronograph 44mm – O21030445101001

kr 109.200

Black dial on steel bracelet

Seamaster Professional Diver 300M ble først lansert i 1993. Siden den gang har den utviklet seg sammen med innovasjon og banebrytende teknologi. Den legendariske dykkerklokken er tilgjengelig i en rekke størrelser, fra 41 mm til 44 mm og tilbyr klassiske farger på urskiven, denne modellen i sort. Den vannavstøtende kolleksjonen er også kjent for sitt unike utvalg av materialer, inkludert rustfritt stål, 18K gull og keramikk. Noen av de mest ikoniske funksjonene til Diver 300M-designet er heliumventilen, dykkerbezelen og den bølgede skiven. Klokkene og urverkene i dagens Seamaster Diver 300M-kolleksjon er Master Chronometer-sertifisert, noe som gir deg en høyere standard for presisjon, samt magnetisk motstand som er den høyeste i den sveitsiske klokkeindustrien.

Bestillingsvare

Tilpass lenke


Hvis du ønsker så kan vi tilpasse lenken før klokken sendes til deg eller hentes i butikk. Mål omkretsen av håndleddet ditt og velg mål i menyen nedenfor.

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 44 mm
Bezel Dreibar bezel, Keramikk
Glass Safirglass
Krone Skrukrone
Vanntett 300 meter

Urskive Sort

Urverk Automatisk
Kaliber Calibre Omega 9900, Master Chronometer
Gangreserve 60 timer
Funksjoner Chronograph, Dato

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Stål
Lås Foldespenne

Annet Antimagnetisk, Heliumventil, Selvlysende visere

Nøkkelegenskaper – Omega Seamaster Diver 300M Ref. O21030445101001

Ny heliumsventil

En av Diver 300Ms viktigste detaljer har alltid vært heliumventilen. For de nye modellene har ventilen fått en konisk form og er patentert av OMEGA med en genial teknologi, noe som betyr at klokken forblir vanntett ned til 50m selv om ventilen åpnes ved et uhell under vann.

Master Chronometer Sertifisert

Klokkene og urverkene i dagens Seamaster Diver 300M-kolleksjon er Master Chronometer-sertifisert, noe som gir deg en høyere standard for presisjon, kronometrisk ytelse og magnetisk motstand som er den høyeste i den sveitsiske klokkeindustrien.

Antimagnetisk

Daglige gjenstander som mobiltelefoner, metallspenner på håndvesker, bærbare datamaskiner, MR, induksjonstopper eller automatiske dører utsetter en klokke for magnetiske felt og kan påvirke ytelsen for godt. For å forhindre risiko for permanente avvik på opptil flere minutter om dagen har Omega utviklet urverk med antimagnetiske materialer, som silisiumbalansefjæren, som tåler de mest ekstreme feltene.

Vannmotstand

For å sikre integriteten til Diver 300M klokkene på dybden, er ikke bare noen, men alle Omega-klokkene helt nedsenket i vann og trykk påføres opp til den garanterte vannmotstanden. Ved å senke hver klokke i vann har Omega valgt – nok en gang – å overgå normale teststandarder.

Støtmotstand

Under homologeringsprosessen blir OMEGA-klokker testet til det ytterste. Denne fasen inkluderer sjokkundersøkelser, for å bekrefte påliteligheten til hvert ur, og for å kontrollere at presisjonen opprettholdes etter en alvorlig støt. Alle OMEGA-ur er designet for å tåle støt tilsvarende 1 meters fall på et hardt tregulv. For en standard 150g-klokke er denne plutselige og raske akselerasjonen en ekvivalent kraft på opptil 5000 G.

Hopp rett ned til innholdet