Breitling

Breitling Classiv AVI Chronograph 42 Mosquito

kr 72.550

En pilotklokke inspirert av det legendariske Mosquito-flyet.

Bestillingsvare

Tilpass lenke


Hvis du ønsker så kan vi tilpasse lenken før klokken sendes til deg eller hentes i butikk. Mål omkretsen av håndleddet ditt og velg mål i menyen nedenfor.

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Urskive Sort
Tall urskive Arabiske tall, Selvlysende

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling 23
Gangreserve 48 timer
Funksjoner Chronograph

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Stål
Lås Foldespenne

Annet Chronometer

Fra første takeoff til fødselen av kommersielle flyreiser, er Breitlings historie uatskillelig luftfart. På 1930-tallet skapte Breitlings Huit Aviation-avdelingen sitt navn ved å skape presise cockpitklokker. To tiår senere introduserte de enda et nytt flyinstrument, denne gangen til bruk på armen: Ref. 765 AVI. Den banebrytende pilotklokken ga det tekniske bakteppet for dagens Classic AVI, en kolleksjon inspirert av den robuste ånden til kjente tidlige fly.

Classic AVI Mosquito hedrer en av disse legendene. I en tid da mangel på aluminium og stål var vanlig, brukte ingeniørene bak Havilland Mosquito et fortsatt rikelig materiale: tre. «Wooden Wonder» forårsaket sjokkbølger da det utkonkurrerte sine metall-konkurrenter til å bli et av de raskeste flyene som ble bygget mellom 1940 og 1950. Dens overlegne manøvrerbarhet tillot det å multitaske i roller som lette bombefly, nattjagerfly, transport og fotografisk rekognosering fly.

Som en ekte pilotklokke designet for å tåle påkjenningene til en vintage cockpit, har Classic AVI Mosquito store, lett lesbare arabiske tall på skiven og bezelringen.

Den riflede bezelen gir optimalt grep, selv med hansker på. Toppsydde kalveskinnssreimer gir et nikk til sømmene som finnes på klassisk flyutstyr, mens lenken i rustfritt stål gir et elegant alternativ. Piloter og andre reisende vil sette pris på dens lesbarhet, brukbarhet og diskré stil. Motoren til Classic AVI er det COSC-sertifiserte Breitling Caliber 23 urverket, som gir omtrent 48 timers gangreserve.

Hopp rett ned til innholdet