Seiko

Seiko Prospex Alpinist – SPB121J1

kr 6.398

Tomt på lager

Kontakt oss

Varenummer: SPB121J1 Kategorier: , , Stikkord: , , Brands: ,

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 39 mm
Glass Safirglass
Krone Skrukrone
Vanntett 200 meter

Urskive Grønn
Tall urskive Arabiske tall, Indekser

Urverk Automatisk
Kaliber 6R35
Funksjoner Dato

Lenke / Rem Rem
Materiale Lenke/Rem Kalv
Farge Lenke/Rem Brun
Lås Foldespenne

Annet Selvlysende indekser, Selvlysende visere

Seiko Alpinist ble første gang introdusert i 1961, og ble da en viktig milepæl i merkevarens historie.

Denne klokken var den første sportsklokken produsert av Seiko, med den hensikt å være en ekstra pålitelig klokke for japanske fjellklatrere.

Denne gruppen mennesker krevde en tøff og robust klokke som skulle både vise tid og ikke minst skulle tåle røft terreng.

I senere tid har Seiko gitt ut populære samlerobjekter, som for eksempel i 2007 kom Alpinist Green, SARB017, en klokke som raskt ble en kultfavoritt av merket.

En fantastisk klassisk design med et sporty element gjorde denne til en svært allsidig klokke. Og i løpet av de siste årene har det blitt sluppet ulike versjoner innen Seiko Alpinist.

I nyere tid har SPB121J1 blitt en favoritt. Klokken har et troverdig og holdbart mekanisk verk, 6R35, som gir en gangreserve på ca 70 timer. Ripesikkert safirglass med ekstra antireflekterende belegg, og klokken er vanntett til 20 bar.

Både visere og indeks har lumibrite, og gjør at det er lett å lese tiden, også i mørket. Remmen er lagd i høykvalitets kalveskinn med 3 folds lås.

Internasjonal garanti
Som autorisert forhandler av Seiko kommer alle klokker med 2 års internasjonal garanti, med mindre annet fremkommer. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje av produktet. Denne garantien gjelder hos alle autoriserte Seiko forhandlere rundt om i verden.

Protid forsikring
Det kan skje den beste. Du har fått deg en ny klokke som blir stjålet eller ødelagt. Protid urmakerne samarbeider med SOLID Försäkringar. Kjøper du en klokke til over 1500 kroner, tilbyr vi gratis klokkeforsikring i 6 måneder. Deretter blir du som Protid kunde tilbudt en 12 måneders forsikring til en gunstig pris. Skulle du være uheldig, gir vi deg rask hjelp. Dessuten legger vi dagens pris på klokken til grunn, på den måten utsettes den ikke for en verdiforringelse.

Sjekk ut nyhetene i butikken vår