Omega

Omega Speedmaster Moonwatch Professional Co-Axial Master Chronometer Chronograph 42mm – O31030425001002

kr 101.900

Black dial on steel bracelet

OMEGA Speedmaster Professional Moonwatch er den mest kjente kronografen på jorden og utover, etter å ha blitt valgt av NASA i 1965 for alle bemannede romferder. Siden de tidligste årene har den vært en del av de største oppdagelsesferdene av verdensrommet, og skrev sin plass i historiebøkene da den ble brukt på månen under Apollo 11-månelandingen i 1969. I dag har den ikoniske sveitsiske klokkekolleksjonen en rekke valg i klassisk rustfritt stål eller 18K gull. Disse kan brukes på metallarmbånd, lærremmer eller reimer i nylonstoff. Denne modellen leveres i rustfritt stål og metallarmbånd. De svarte eller sølvfargede urskivene er prydet av en liten sekundviser, 30-minutters teller og 12-timers teller sammen med en sentral kronografviser. På bezelen finner du den legendariske tachymeter-skalaen, som inkluderer den berømte «Dot Over 90» på noen modeller, noe som gir litt vintage-stil til designet.

På lager

Tilpass lenke


Hvis du ønsker så kan vi tilpasse lenken før klokken sendes til deg eller hentes i butikk. Mål omkretsen av håndleddet ditt og velg mål i menyen nedenfor.

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 42 mm
Bezel Tachymeter
Glass Safirglass
Vanntett 50 meter

Urskive Sort

Urverk Manuelt
Kaliber Calibre Omega 3861
Gangreserve 50 timer
Funksjoner Chronograph

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Stål
Lås Foldespenne

Annet Antimagnetisk, Chronometer, Selvlysende indekser, Selvlysende visere

Fordelene med Omega Speedmaster Moonwatch Ref. O31030425001002

Calibre Omega 3861

Det tok Omega 4 år å produsere et kaliber som kunne oppnå Master Chronometer-sertifisering, samtidig som det matchet dimensjonene til den forrige Moonwatch-urverket – Calibre 1861. Det nye kaliberet har gjort akkurat det, samtidig som det har forbedret gangreserve, kronometrisk presisjon og magnetisk motstand.

Antimagnetisk

Daglige gjenstander som mobiltelefoner, metallspenner på håndvesker, bærbare datamaskiner, MR, induksjonstopper eller automatiske dører utsetter en klokke for magnetiske felt og kan påvirke ytelsen for godt. For å forhindre risiko for permanente avvik på opptil flere minutter om dagen har Omega utviklet urverk med antimagnetiske materialer, som silisiumbalansefjæren, som tåler de høyeste feltene.

Støtmotstand

Under homologeringsprosessen blir OMEGA-klokker testet til det ytterste. Denne fasen inkluderer sjokkundersøkelser, for å bekrefte påliteligheten til hvert ur, og for å kontrollere at presisjonen opprettholdes etter en alvorlig støt. Alle OMEGA-ur er designet for å tåle støt tilsvarende 1 meters fall på et hardt tregulv. For en standard 150g-klokke er denne plutselige og raske akselerasjonen en ekvivalent kraft på opptil 5000 G.

Vannmotstand

For å sikre integriteten til Omega-klokkene på dybden, er ikke bare noen, men alle klokkene fullstendig nedsenket i vann og trykk påføres opp til den garanterte vannmotstanden. Ved å senke hver klokke i vann har Omega valgt – nok en gang – å overgå normale teststandarder.

Hopp rett ned til innholdet