Breitling

Breitling Navitimer B01 Chronograph 46 – AB0137211C1A1

kr 112.000

Blå tallskive på stållenke

Det har vært mange varianter av Breitlings ikoniske Navitimer siden debuten for 70 år siden, men denne nye Navitimer fanger opp de mest klassiske funksjonene, samtidig som den har fått en teknologisk overhaling. En flatere profil med kuppelformet safirglass skaper en illusjon av et slankere design. Vekslende polerte og børstede metallelementer gir en skinnende, men likevel diskré finish. Mest bemerkelsesverdig er det nye farger i nyanser av blått, grønt og kobber som definerer de oppdaterte alternativene. Og hvis det er én oppdatering som garantert vekker nostalgi, er det returen av AOPA-vingene ved klokken 12 posisjonen. I 70 år har Breitlings originale pilotklokke vært elsket av flygere, vært båret av astronauter i verdensrommet og de største stjernene på jorden, det er Breitlings mest ikoniske ur og en av de mest gjenkjennelige klokkene gjennom tidene.

Bestillingsvare

Tilpass lenke


Hvis du ønsker så kan vi tilpasse lenken før klokken sendes til deg eller hentes i butikk. Mål omkretsen av håndleddet ditt og velg mål i menyen nedenfor.

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Urskive Blå
Tall urskive Indekser, Selvlysende

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling 01, Manufaktur
Juveler 47
Frekvens 28.800 v.p.h
Gangreserve 70 timer
Funksjoner Chronograph, Dato

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Stål
Lås Foldespenne

Nøkkelegenskaper til Breitling Navitimer B01 46mm – AB0137211C1A1

Kronograf

En kronografklokke er utstyrt med en stoppeklokke, i tillegg til å vise tiden. Breitling er en pioner innen utviklingen av kronografen og innehar høy ekspertise på feltet.

Breitling 01

Calibre B01 er et mekanisk kronografurverk produsert in-house av Breitling. Den inkluderer en Column-Wheel mekanisme og er sertifisert av COSC.

Safirglass

Safirkrystall gir en klokke følgende egenskaper: ekstremt høy motstand mot slag og overlegen lesbarhet takket være dens klarhet. Fordi det er det sterkeste materialet etter diamanter, brukes det i kvalitetsur for sin ripebestandighet.

Hopp rett ned til innholdet