Tissot

Tissot PRX 35mm Powermatic 80 – T137.207.11.111.00

kr 9.495

White dial on steel

Tissot PRX T137.207.11.111.00 – en moderne tolkning av en tidløs klassiker. Denne elegante klokken er nøye konstruert med et ovalt design og et slankt utseende. Med en buet og polert kasse, sofistikerte teksturer på urskiven og et solid integrert stålarmbånd, skiller PRX seg ut med sin unike stil. Med både kvarts- og automatisk modell tilgjengelig, tilbyr PRX presisjon og pålitelighet. Den er også praktisk med vannmotstand og lang batterilevetid. Velg mellom forskjellige farger og utførelser for å finne din personlige stil. Tissot PRX er det perfekte valget for de som søker en smakfull og moderne klokke som kombinerer stil og funksjonalitet.

På lager

Kontakt oss

Varenummer: T1372071111100 Kategorier: , , , Stikkord: , , Brand: ,

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 35 mm
Glass Safirglass
Vanntett 100 meter

Urskive Hvit, Perlemor
Tall urskive Indekser

Urverk Automatisk
Kaliber Powermatic 80.111
Gangreserve 80 timer
Funksjoner Dato

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Stål
Lås Foldespenne

Annet Selvlysende visere

Nøkkelegenskaper – Tissot PRX Ref. T137.207.11.111.00

Moderne tolkning av en klassisk modell

Tissot PRX gir en elegant og moderne tolkning av en historisk klokkemodell fra 70-tallet, og kombinerer tidløs appell med moderne designelementer.

Høy kvalitet og finish

Klokkene i PRX-serien er håndverksmessig utført med et høyt nivå av finish. Den omhyggelig polerte bezelen og kassens sofistikerte teksturer på urskiven demonstrerer Tissots fokus på detaljer.

Unik og elegant design

PRX-klokkene har en oval form med en perfekt sirkulær bezel som gir et særegent utseende. Den integrerte designen uten lugs skaper en sømløs overgang mellom kassen og lenkearmbåndet, og gir et harmonisk helhetsinntrykk.

Slank og behagelig passform

PRX-klokkene er designet for å være tynne og sitte komfortabelt på håndleddet. Kombinasjonen av tynn profil, nærhet mellom viserne og øvre krystall samt lenkearmbåndets utforming sikrer en behagelig brukeropplevelse.

Utmerket håndverk og materialer

PRX-klokkene er konstruert av holdbart rustfritt stål, og både satin-finishen på utsiden og poleringen på innsiden av lenkearmbåndet gir en høy kvalitetsfølelse. Materialvalget og utførelsen sikrer at klokkene beholder sitt elegante utseende over tid.

Urverk

PRX-kolleksjonen tilbyr både kvarts- og automatisk drevne klokker. De tilgjengelige fargevalgene for urskivene (blå, sølv og svart) gir mulighet for personlig stiltilpasning.

Hopp rett ned til innholdet