Omega

Omega Speedmaster Moonwatch «Dark Side of The Moon» Chronograph 44.25mm – O31192443001001

kr 136.900

Black dial on black leather strap

OMEGA Speedmaster Professional Moonwatch er den mest kjente kronografen på jorden og utover, etter å ha blitt valgt av NASA i 1965 for alle bemannede romferder. Siden de tidligste årene har den vært en del av de største oppdagelsesferdene av verdensrommet, og skrev sin plass i historiebøkene da den ble brukt på månen under Apollo 11-månelandingen i 1969. I dag har den ikoniske sveitsiske klokkekolleksjonen en rekke valg i klassisk rustfritt stål eller 18K gull. Disse kan brukes på metallarmbånd, lærremmer eller reimer i nylonstoff. Denne modellen leveres i rustfritt stål og lærreim. De svarte eller sølvfargede urskivene er prydet av en liten sekundviser, 30-minutters teller og 12-timers teller sammen med en sentral kronografviser. På bezelen finner du den legendariske tachymeter-skalaen, som inkluderer den berømte «Dot Over 90» på noen modeller, noe som gir litt vintage-stil til designet.

På lager

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Keramikk
Kasse diameter 44 mm
Bezel Tachymeter
Glass Safirglass
Vanntett 50 meter

Urskive Sort

Urverk Manuelt
Kaliber Caliber Omega 1669
Gangreserve 48 timer
Funksjoner Chronograph

Lenke / Rem Rem
Materiale Lenke/Rem Lær

Annet Transparent Baklokk

Fordelene med Omega Speedmaster Moonwatch Ref. O31192443001001

Calibre Omega 3861

Det tok Omega 4 år å produsere et kaliber som kunne oppnå Master Chronometer-sertifisering, samtidig som det matchet dimensjonene til den forrige Moonwatch-urverket – Calibre 1861. Det nye kaliberet har gjort akkurat det, samtidig som det har forbedret gangreserve, kronometrisk presisjon og magnetisk motstand.

Antimagnetisk

Daglige gjenstander som mobiltelefoner, metallspenner på håndvesker, bærbare datamaskiner, MR, induksjonstopper eller automatiske dører utsetter en klokke for magnetiske felt og kan påvirke ytelsen for godt. For å forhindre risiko for permanente avvik på opptil flere minutter om dagen har Omega utviklet urverk med antimagnetiske materialer, som silisiumbalansefjæren, som tåler de høyeste feltene.

Støtmotstand

Under homologeringsprosessen blir OMEGA-klokker testet til det ytterste. Denne fasen inkluderer sjokkundersøkelser, for å bekrefte påliteligheten til hvert ur, og for å kontrollere at presisjonen opprettholdes etter en alvorlig støt. Alle OMEGA-ur er designet for å tåle støt tilsvarende 1 meters fall på et hardt tregulv. For en standard 150g-klokke er denne plutselige og raske akselerasjonen en ekvivalent kraft på opptil 5000 G.

Vannmotstand

For å sikre integriteten til Omega-klokkene på dybden, er ikke bare noen, men alle klokkene fullstendig nedsenket i vann og trykk påføres opp til den garanterte vannmotstanden. Ved å senke hver klokke i vann har Omega valgt – nok en gang – å overgå normale teststandarder.

Hopp rett ned til innholdet