Longines HydroConquest 41mm – L3.740.3.96.7

kr 16.250

Blue dial on steel

Longines HydroConquest L3.740.3.96.7 – Longines HydroConquest er en kolleksjon som har blitt produsert av Longines siden 2007. Den er kjent for sin vannmotstand og robusthet, og den har blitt brukt av mange profesjonelle dykkere og andre som trenger en pålitelig og robust klokke. Den er laget av høykvalitetsmaterialer og er utstyrt med nøyaktige og pålitelige urverk. Longines HydroConquest er et godt valg for alle som leter etter en pålitelig klokke som kan brukes til en rekke aktiviteter.

På lager

Tilpass lenke


Hvis du ønsker så kan vi tilpasse lenken før klokken sendes til deg eller hentes i butikk. Mål omkretsen av håndleddet ditt og velg mål i menyen nedenfor.

Kontakt oss

Varenummer: L37403967 Kategorier: , , Stikkord: , Brand: ,

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 41 mm
Bezel Dreibar bezel
Glass Safirglass
Krone Skrukrone
Vanntett 300 meter

Urskive Blå

Urverk Quartz
Kaliber L157
Funksjoner Dato, Minutter, Sekunder, Timer

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Stål
Beskrivelse lenke PVD-/DLC-belegg, To-tonet
Lås Dykkerforlenger, Foldespenne

Nøkkelegenskaper – Longines HydroConquest 41mm Ref. L3.740.3.96.7

Rustfritt stålkasse

Longines HydroConquest klokker har en rustfritt stålkasse. Rustfritt stål er et sterkt og holdbart materiale som er motstandsdyktig mot rust og korrosjon. Det er også et vakkert materiale som gir klokken et klassisk og tidløst utseende.

Safirglass

Alle Longines HydroConquest klokker har safirglass. Safirglass er det hardeste materialet som brukes til klokker, og det er mer ripebestandig enn nesten alle andre materialer. Det gir også klokkene et vakkert og klart utseende.

Vannmotstand på 300 meter

Longines HydroConquest klokker har en vannmotstand på 300 meter, noe som betyr at de kan brukes til dykking. Dette gjør dem til et godt valg for alle som liker å svømme, snorkle eller dykke.

Urverk

Denne modellen har et quartz urverk. Dette er et pålitelig og nøyaktig urverk med antimagnetisme og chronometer-sertifisering.

Hopp rett ned til innholdet