Breitling

Breitling Superocean Heritage B20 Automatic 44 – UB2030121B1S1

kr 79.900

Black dial on black rubber strap

Inspirert av den originale Superocean fra 1950-tallet, kombinerer Superocean Heritage ikoniske designelementer med et moderne preg. Sporty og elegant, Superocean Heritage er en ekte legemliggjøring av stil til sjøs. Med de ikoniske trekantformede viserne samt en enveisroterende bezel med en polert keramisk bezel, er Superocean Heritage en elegant dykkerklokke. Superocean Heritage B20 Automatic er tilgjengelig i en rekke størrelser og materialer, inkludert rustfritt stål og 18 karat rødt gull, og har en rekke sorte eller blå skiver. Tilbys enten med et matchende mesh-lenke, eller en «mesh-stil» gummirem som passer til en foldespenne. Denne Superocean Heritage kolleksjonen er drevet av Breitling Manufacture Caliber B20, et COSC-sertifisert kronometer basert på Tudor Caliber MT5612.

Bestillingsvare

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 44 mm
Bezel Dreibar bezel, Roségull
Glass Safirglass
Krone Skrukrone
Vanntett 200 meter

Urskive Sort
Tall urskive Indekser

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling B20 (Manufacture)
Juveler 28 juveler
Frekvens 28.800 v.p.h
Gangreserve 70 timer
Funksjoner Dato

Lenke / Rem Gummirem
Materiale Lenke/Rem Gummi
Farge Lenke/Rem Sort
Lås Foldespenne

Annet Chronometer, Selvlysende indekser, Selvlysende visere

Fordelene med Breitling Superocean Heritage B20 Automatic 44mm – UB2030121B1S1

Breitling Caliber 20

Breitling Caliber 20 finnes i flere automatiske Breitling-klokker. Breitling B20 er et selvopptrekkende urverk med dato basert på Tudors kaliber MT5612. Dette kaliberet er regulert av Breitling og er Chronometer-sertfisert.

Safirglass

Safirkrystall gir en klokke følgende egenskaper: ekstremt høy motstand mot slag og overlegen lesbarhet takket være dens klarhet. Fordi det er det sterkeste materialet etter diamanter, brukes det i kvalitetsurur for sin ripebestandighet.

COSC-sertifisert Chronometer

COSC står for Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – det offisielle sveitsiske kronometertestinstituttet. I hovedsak er dette ansvarlig for å sertifisere presisjonen og nøyaktigheten til høypresisjons armbåndsur laget i Sveits, vanligvis funnet på luksus klokkemerker.

Keramisk bezel

En keramisk bezel er kjent for sin ekstreme hardhet, ripebestandige egenskaper og allsidighet i møte med UV-eksponering. Dessuten er keramiske bezeler også lette, i tillegg til å være utrolige varme- og korrosjonsbestandige, noe som gjør perfekt for klokker.