Breitling

Breitling Chronomat B01 42 – UB0134101B1U1

kr 157.400

Grå tallskive på stållenke

Breitlings Chronomat B01 er for enhver aktivitet. Chronomat har en betydelig plass i Breitlings historie. Breitling ble introdusert i 1984, på en tid hvor ekstra tynne kvartsur var populært, og satset på en mekanisk klokke med imponerende design. Chronomat B01 er basert på Frecce Tricolori-kronografen, som ble utviklet og lansert i 1983. Den er tilgjengelig i en rekke materialer, inkludert rustfritt stål og 18 karat rødt gull, har Chronomat B01 en 42 mm kasse og den ikoniske innfatningen med de fire rytter tappene. Tilgjengelig i svarte, blå, sølv og kobberfargede urskiver, er Chronomat matchet til signatur «Rouleaux» armbåndet og drives av Breitling Manufacture Caliber 01, et COSC-sertifisert kronometer.

På lager

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 42 mm
Bezel Dreibar bezel, Roségull
Glass Safirglass
Krone Skrukrone
Vanntett 200 meter

Urskive Grå
Tall urskive Indekser

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling 01 (Manufacture)
Juveler 47 juveler
Frekvens 28.800 v.p.h
Gangreserve 70 timer
Funksjoner Chronograph, Dato

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Roségull, Stål
Lås Foldespenne

Annet Chronometer, Selvlysende indekser, Selvlysende visere

Nøkkelegenskaper til Breitling Chronomat B01 42 – UB0134101B1U1

Breitling Caliber 01

Breitling kaliber B01 er et internt automatisk kronografurverk. Dette urverket ble introdusert av Breitling Chronométrie i 2009. Først brukt i Chronomat B01, men finnes den i dag i et bredt spekter av moderne Breitling-modeller.

Kronograf

En kronografklokke er utstyrt med en stoppeklokke, i tillegg til å vise tiden. Breitling er en pioner innen utviklingen av kronografen og innehar høy ekspertise på feltet.

Safirglass

Safirkrystall gir en klokke følgende egenskaper: ekstremt høy motstand mot slag og overlegen lesbarhet takket være dens klarhet. Fordi det er det sterkeste materialet etter diamanter, brukes det i kvalitetsur for sin ripebestandighet.

COSC

COSC står for Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – det offisielle sveitsiske kronometeriinstituttet. I hovedsak er dette ansvarlig for å sertifisere presisjonen og nøyaktigheten til høypresisjons armbåndsur laget i Sveits, vanligvis funnet på luksus klokkemerker.