Breitling

Breitling Superocean Automatic 44 Outerknown – A17367A11L1W1

kr 38.900

Green dial on green textile strap

Ytelse og stil for alle dine vannaktiviteter. På 1960-tallet var den nye sporten dykking på topp. For dykkere var timing alt, og Breitling bestemte seg for å gi dem den mest oversiktlige dykkerklokken som mulig ved å eliminere alle funksjoner som ikke støttet deres livreddende behov under vann. Denne avkortede klokken ble kalt Slow Motion. Det som gjensto var rene linjer, tykke selvlysende indekser, firkantede visere og en ring med høy kontrast, alt rettet mot maksimal lesbarhet. Praktisk, ja. Men det folk virkelig ble forelsket i var utseendet. Den nye Superocean gjenoppretter Slow Motions berømte designkoder, mens den legger til moderne funksjoner, som en keramisk innlagt bezel og fargerike urskiver. Brede visere og indekser i selvlysende Super-LumiNova® gir enkel lesbarhet under vann. Klokken er vanntett ned til 300 m (1000 fot), i tillegg til å være støt-, sand- og saltvannsbestandig.

På lager

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 44 mm
Bezel Dreibar bezel
Glass Safirglass
Krone Skrukrone

Urskive Grønn
Tall urskive Arabiske tall, Indekser

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling 17
Juveler 25 juveler
Frekvens 28.800 v.p.h
Gangreserve 38 timer
Funksjoner Dato

Lenke / Rem Rem
Materiale Lenke/Rem Tekstil
Farge Lenke/Rem Grønn
Lås Spenne

Annet Chronometer, Selvlysende indekser, Selvlysende visere

Fordelene med Breitling Superocean Automatic 44mm Outerknown – A17367A11L1W1

Breitling Caliber 17

Breitling caliber 17 (noen ganger kalt Breitling Caliber B17) finnes i mange automatiske Breitling-klokker. B17 er i utgangspunktet en ETA-kal. 2824-2 med en Breitling-merket rotor. Dette kaliberet er regulert av Breitling selv og er Chronometer-sertifisert.

Super-LumiNova®

Super-LumiNova henter sin effekt fra sollys. Når lysenergi treffer materialet, lager elektronene energi og gløder.

Safirglass

Safirkrystall gir en klokke følgende egenskaper: ekstremt høy motstand mot slag og overlegen lesbarhet takket være dens klarhet. Fordi det er det sterkeste materialet etter diamanter, brukes det i kvalitetsurur for sin ripebestandighet.

Enveisroterende bezel

Enveisroterende bezel betyr at den kun kan roteres en vei, og sikrer i større grad at bezel ikke roteres med et uhell og fører til feil visning av gjenværende tid dykkeren kan være under vann gitt oksygeninnholdet i tanken.

Støt-, sand- og saltvannsbestandig

Breitling Superocean Automatic klokkene er støtsikre og sand- og saltvannsbestandig. Dette betyr at klokkene er beskyttet for å motstå støt (eks ved å falle i bakken), og at pakningene sikrer at sand og saltvann ikke trenger inn i kassen.