Breitling

Breitling Superocean Heritage ´57 Outerknown – A103703A1Q1W1

kr 53.400

Brown dial on brown textile strap

Superocean Heritage ’57 Capsule-kolleksjonen hyller den originale SuperOcean fra 1957 og den kule, tilbakelente surfe livsstilen på 1960-tallet. Tilgjengelig i en rekke materialer, inkludert rustfritt stål og 18-karat rødt gull, har 42mm kassen to signaturelementer fra den originale SuperOcean: en konkav toveis keramisk bezel og en urskive med overdimensjonerte indekser. Sammen med et mesh-lenke eller en reim i sort, brun eller gull av kalveskinn som passer både til en pin i rustfritt stål eller foldespenne, drives Superocean Heritage ’57 av Breitling Caliber 10, et COSC-sertifisert kronometer.

På lager

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 42 mm
Bezel Dreibar bezel
Glass Safirglass
Vanntett 100 meter

Urskive Brun
Tall urskive Indekser, Selvlysende

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling 10, Chronometer
Juveler 25
Frekvens 28.800 v.p.h
Gangreserve 42 timer
Funksjoner Minutter, Sekunder, Timer

Lenke / Rem Tekstilrem
Materiale Lenke/Rem Econyl®
Farge Lenke/Rem Brun
Lås Spenne

Annet Selvlysende visere

Fordelene med Breitling Superocean Heritage ‘57 – A103703A1Q1W1

Breitling Caliber 10

Breitling caliber 10 finnes i flere automatiske Breitling-klokker og er en tilpasning av kaliberet ETA 2892-A2. Dette kaliberet sies er satt sammen og regulert av Breitling og er Chronometer-sertifisert.

Safirglass

Safirkrystall gir en klokke følgende egenskaper: ekstremt høy motstand mot slag og overlegen lesbarhet takket være dens klarhet. Fordi det er det sterkeste materialet etter diamanter, brukes det i kvalitetsurur for sin ripebestandighet.

COSC-sertifisert Chronometer

COSC står for Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres og er det offisielle sveitsiske kronometertestinstituttet. I hovedsak er dette ansvarlig for å sertifisere presisjonen og nøyaktigheten til høypresisjons armbåndsur laget i Sveits, vanligvis funnet på luksus klokkemerker.

Keramisk bezel

En keramisk bezel er kjent for sin ekstreme hardhet, ripebestandige egenskaper og for å holde på fargen. Dessuten er keramiske bezeler også lette, i tillegg til å være utrolige varme- og korrosjonsbestandige, noe som gjør perfekt for klokker.