Breitling

Breitling Super Chronomat B01 44 – AB0136251B1S1

kr 112.300

Sort tallskive på sort gummirem

Breitlings superladde klokke for enhver aktivitet. Super Chronomat er inspirert av den originale Chronomat-modellen fra 1980-tallet. Super Chronomat er den dristigste av alle Chronomat-klokker, og har flere keramiske elementer – på bezelen, på kronograf-trykkerne og på kronen – samt en Rouleaux-inspirert gummirem. Likevel vil ikke denne allsidige sportsklokken komme i veien for stilsansen. Super Chronomat kommer i flere farger og materialer, fra rustfritt stål til 18k rødt gull. Den har enten det ikoniske Rouleaux-armbåndet, matchet med en foldespenne. Super Chronomat B01 44 drives av Breitling Manufacture Caliber 01, et COSC-sertifisert kronometer.

På lager

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 44 mm
Krone Skrukrone
Vanntett 200 meter

Urskive Sort
Tall urskive Indekser, Selvlysende

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling B01, Chronometer, Manufaktur
Juveler 47
Frekvens 28.800 v.p.h
Gangreserve 70 timer
Funksjoner Chronograph

Lenke / Rem Gummirem
Materiale Lenke/Rem Gummi
Farge Lenke/Rem Sort
Lås Foldespenne

Annet Chronometer, Selvlysende visere

Fordelene med Breitling Super Chronomat B01 44 – AB0136251B1S1

Breitling Caliber 01

Breitling kaliber B01 er et internt automatisk kronografurverk. Dette urverket ble introdusert av Breitling Chronométrie i 2009. Først brukt i Chronomat B01, men finnes den i dag i et bredt spekter av moderne Breitling-modeller.

Kronograf

En kronografklokke er utstyrt med en stoppeklokke, i tillegg til å vise tiden. Breitling er en pioner innen utviklingen av kronografen og innehar høy ekspertise på feltet.

Safirglass

Safirkrystall gir en klokke følgende egenskaper: ekstremt høy motstand mot slag og overlegen lesbarhet takket være dens klarhet. Fordi det er det sterkeste materialet etter diamanter, brukes det i kvalitetsur for sin ripebestandighet.

COSC

COSC står for Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – det offisielle sveitsiske kronometertinstituttet. I hovedsak er dette ansvarlig for å sertifisere presisjonen og nøyaktigheten til høypresisjons armbåndsur laget i Sveits, vanligvis funnet på luksus klokkemerker.