Breitling

Breitling Superocean Heritage Chronograph 44 – A13313161C1S1

kr 75.000

Blue dial on blue rubber strap

Inspirert av den originale Superocean fra 1950-tallet, kombinerer Superocean Heritage ikoniske designfunksjoner med et moderne preg. Sporty og elegant, Superocean Heritage er en ekte legemliggjøring av stil til sjøs. Med de ikoniske trekantformede viserne samt en enveisroterende bezel med en polert keramisk ring, er Superocean Heritage en elegant dykkerklokke. Superocean Heritage Chronograph 44 er tilgjengelig i en rekke materialer, inkludert rustfritt stål og 18 karat rødt gull, og har en rekke fargede skiver. Tilbys enten med et matchende mesh-lenke, eller en «mesh-stil» gummirem som passer til en sammenleggbar spenne, er denne Superocean Heritage drevet av Breitling Caliber 13, et COSC-sertifisert kronometer.

På lager

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 44 mm
Bezel Dreibar bezel
Glass Safirglass
Krone Skrukrone
Vanntett 200 meter

Urskive Blå
Tall urskive Indekser

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling 13
Juveler 25 juveler
Frekvens 28.800 v.p.h
Gangreserve 48 timer
Funksjoner Chronograph, Dato

Lenke / Rem Gummirem
Materiale Lenke/Rem Gummi
Farge Lenke/Rem Blå
Lås Foldespenne

Annet Chronometer, Selvlysende indekser, Selvlysende visere

Fordelene med Breitling Superocean Heritage Chronograph 44 – A13313161C1S1

Breitling 13

Breitling Caliber 13 blir omtalt som Breitlings mest benyttede urverk, og er et velprøvd automatisk kronografverk. Basert på Valjoux / ETA 7750. Det finnes versjoner med både dato samt day-date; de fleste av B13 viser imidlertid bare datoen.

Kronograf

En kronografklokke er en tradisjonell klokke utstyrt med en ekstra funksjon for å fungere som stoppeklokke.

Safirglass

Safirkrystall gir en klokke følgende egenskaper: ekstremt høy motstand mot slag og overlegen lesbarhet takket være dens klarhet. Fordi det er det sterkeste materialet etter diamanter, brukes det i kvalitetsurur for sin ripebestandighet.

COSC-sertifisert Chronometer

COSC står for Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – det offisielle sveitsiske kronometertestinstituttet. I hovedsak er dette ansvarlig for å sertifisere presisjonen og nøyaktigheten til høypresisjons armbåndsur laget i Sveits, vanligvis funnet på luksus klokkemerker.

Keramisk bezel

En keramisk bezel er kjent for sin ekstreme hardhet, ripebestandige egenskaper og allsidighet i møte med UV-eksponering. Dessuten er keramiske bezeler også lette, i tillegg til å være utrolige varme- og korrosjonsbestandige, noe som gjør perfekt for klokker.