Breitling

Breitling Super AVI B04 Chronograph 46 Mosquito Night Fighter

kr 145.200

En pilotklokke inspirert av det legendariske Mosquito-flyet.

Bestillingsvare

Kontakt oss

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Urskive Sort
Tall urskive Arabiske tall, Selvlysende

Urverk Automatisk
Kaliber Breitling B04, Manufaktur
Juveler 47
Frekvens 28.800 v.p.h
Gangreserve 70 timer
Funksjoner Chronograph

Lenke / Rem Skinnrem
Materiale Lenke/Rem Kalv
Farge Lenke/Rem Sort
Lås Foldespenne, Titan

Annet Chronometer

Fra første takeoff til fødselen av kommersielle flyreiser, er Breitlings historie uatskillelig luftfart. På 1930-tallet skapte Breitlings Huit Aviation-avdelingen sitt navn ved å skape presise cockpitklokker. To tiår senere introduserte de enda et nytt flyinstrument, denne gangen til bruk på armen: Ref. 765 AVI. Den banebrytende pilotklokken ga det tekniske bakteppet for dagens Classic AVI, en kolleksjon inspirert av den robuste ånden til kjente tidlige fly.

Super AVI Mosquito hedrer en av disse legendene. I en tid da mangel på aluminium og stål var vanlig, brukte ingeniørene bak Havilland Mosquito et fortsatt rikelig materiale: tre. «Wooden Wonder» forårsaket sjokkbølger da det utkonkurrerte sine metall-konkurrenter til å bli et av de raskeste flyene som ble bygget mellom 1940 og 1950. Dens overlegne manøvrerbarhet tillot det å multitaske i roller som lette bombefly, nattjagerfly, transport og fotografisk rekognosering fly. Denne Super AVI Mosquito får sin inspo fra Night Fighter 2, et helsvart toseters fly som er ment å skli snikende gjennom nattehimmelen.

Som en ekte pilotklokke designet for å tåle påkjenningene til en vintage cockpit, har Classic AVI Mosquito store, lett lesbare arabiske tall på skiven og bezelringen.

Det svarte keramikk kassen står i slående kontrast med titantrykkere, krone, baklokk og spenne. Den riflede rammen gir optimalt grep, selv med hansker på. Militærskinnremmen gir et nikk til klassisk flyutstyr. Piloter og andre reisende vil sette pris på muligheten til å spore en andre tidssone ved å bruke 24-timersmerkingen på den indre ringen og den hvite GMT-hånden. Motoren til Super AVI er den COSC-sertifiserte Breitling Manufacture Caliber B04, som gir omtrent 70 timers gangreserve.