Seiko

Seiko Prospex – SPB143J1

kr 14.998

Varenummer: SPB143J1 Kategorier: , , , Brands: ,

Kundefordeler

  • Autorisert forhandler
  • 6 måneders gratis forsikring på alle ur opptil 50.000kroner
  • Gratis tilpassing av lenke hos alle Protid forhandlere
  • Bytterett hos alle Protid forhandlere
  • Autorisert servicesenter
  • Gunstig finansiering

Kasse materiale Stål
Kasse diameter 40.5 mm
Bezel Dreibar bezel
Glass Safirglass
Krone Skrukrone
Vanntett 200 meter

Urskive Grå
Tall urskive Indekser

Urverk Automatisk
Kaliber 6R35
Gangreserve 70 timer
Funksjoner Dato

Lenke / Rem Lenke
Materiale Lenke/Rem Stål
Lås Foldespenne

Annet Selvlysende indekser, Selvlysende visere

Tomt på lager

Kontakt oss

1965 Diver’s Modern Re-interpretation

Fra det første dykkeruret ble utgitt i 1965, har Seiko overgått forventningene til dykkere med sin innovative teknologi. En Seiko Diver er nemlig en klokke som guider deg gjennom utfordringene i det dype blå.

Hver detalj i disse 200 meter dykkerurene er designet for dykking, fra keramisk bezel som gjør at klokken er ripebestandig til at visere og markører er sjenerøst belagt med Lumibrite som gir høy synlighet, samt at

datovindu i safirglasset er forstørret for enkel og øyeblikkelig lesing.  Denne stilfulle klokken tilbyr alt en fritidsdykker trenger.

Nå har Seiko kommet med en modernisert versjon av deres første dykkerur. SPB143J1 er en slankere versjon enn sine forgjengere, og har et senket tyngdepunkt som gjør det behagelig å ha på enda et mindre håndledd.

Den har en svart skive med lett sunray-design, dekket med et ripebeskyttende safirglass og kommer med en behagelig stållenke. Det mekaniske verket 6R35 leverer en gangreserve på 70 timer, og kan også trekkes opp manuelt om ønskelig.

Internasjonal garanti
Som autorisert forhandler av Seiko kommer alle klokker med 2 års internasjonal garanti, med mindre annet fremkommer. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje av produktet. Denne garantien gjelder hos alle autoriserte Seiko forhandlere rundt om i verden.

Protid forsikring
Det kan skje den beste. Du har fått deg en ny klokke som blir stjålet eller ødelagt. Protid urmakerne samarbeider med SOLID Försäkringar. Kjøper du en klokke til over 1500 kroner, tilbyr vi gratis klokkeforsikring i 6 måneder. Deretter blir du som Protid kunde tilbudt en 12 måneders forsikring til en gunstig pris. Skulle du være uheldig, gir vi deg rask hjelp. Dessuten legger vi dagens pris på klokken til grunn, på den måten utsettes den ikke for en verdiforringelse.

Sjekk ut nyhetene i butikken vår