Vi feirer åpningen av ny nettside – Vinn klokke fra Garmin!

Den siste tiden har vi jobbet mye med vår nye nettside, og nå er vi endelig på luften! Målet med den nye siden er at det skal være enklere for deg å finne den informasjonen du søker, og samtidig møte det stadig endrende handlemønsteret til våre kunder.

I tiden fremover vil vi fokusere på å publisere flere nyheter og klokkerelaterte artikler på nett. Vi håper du vil følge med videre ved å registrere deg for nyhetsbrevet vårt – og ikke minst, være med å forme innholdet i tiden som kommer!

Ranger dine favorittmerker fra nettbutikk vår i skjemaet under, som du kunne tenke deg å høre mer om fremover. Som en takk er du med i trekningen av en smartklokke fra Garmin (Garmin Venu Dameklokke / Garmin Instinct Herreklokke). Vi trekker to heldige vinnere Fredag 26. Mars.

- bli med nå -

VINNE EN KLOKKE FRA GARMIN?

REGISTRER DEG NÅ OG BLI MED I TREKNINGEN.
Fortell oss dine tre favorittmerker fra vår nettbutikk!

Garmin hos Urmaker Næss

For oss er det viktig å ta seg tid til deg som kunde slik at du finner den Garminmodellen som passer ditt behov. Garmin er verdensledende på denne type toolwatch eller smartklokke/treningsklokke. De er meget gode på GPS og de fleste modellene har en batterikapasitet som knuser konkurrentene.

- Utforsk Garmin-